“JOOP KORVER TOERNOOI”

Website

 

Verslag JKT 2010

“JOOP KORVER” BILJARTTOERNOOI.Donderdagmiddag, nadat John Lion zijn openingswoord had gedaan, begonnen de eerste partijen. In het begin ging het op alle biljarts een beetje stroef, maar gaandeweg werd het spel beter.


Nadat alle voorrondes waren gespeeld (in sommige poules was het erg spannend en ging men door op het gemiddelde) bleven er 16 spelers over van de 8 poules. Van elke poule gingen er 2 over. Jammer dat er geen dame  meer bij was. Daar zij toch ook erg hun best gedaan hadden in deze rondes.


Nadat de kwartfinales gespeeld waren mocht Willy Slikker de laatste 8 partijen uit de hoed trekken en konden de spelers  ingedeeld worden. Daarna waren er nog 4 over die gingen strijden om plaats 1, 2, 3 en 4.  Dit waren Jeroen Roels, Hans Klarenbeek, Niels Muntjewerf en Wim Beekhuizen.


Uiteindelijk ging de finale  tussen Jeroen  en Wim en ten slotte eindigde JEROEN ALS KAMPIOEN VAN HETJOOPKORVERTOERNOOI 2010.


In een spannende partij om de 3e en 4e plaats was het Niels, die won van Hans en zo kwam er een eind aan weer een zeer geslaagd Joop Korver toernooi.


John Lion bedankte alle sponsors, Lieuwe Oosting en Frans Schurer voor hun inzet als wedstrijdcommissie en overhandigde Gré en Rina een bloemetje voor hun inzet voor de lotenverkoop en ook de dames van de Oude Herberg voor de goede verzorging  van de inwendige mens.

 

Leuk was het ook dat Ria (zus van Joop) en haar man Ger Bos nog even belangstelling toonden voor het toernooi en zij beloofden volgend jaar weer te komen.


Verder wensen wij Henny Jaarsma en Rina Beekhuizen nog beterschap en hopen op een spoedig herstel. Jolanda Beekhuizen kreeg een bos bloemen voor de “gipsrit”,  die zij met  deze 2 patiënten maakte.

 

En dan nu de uitslag van dit toernooi 2010.

 

  1. 1.KAMPIOEN: JEROEN ROELS!

  2. 2.Wim Beekhuizen.

  3. 3.Niels Muntjewerf.

  4. 4.Hans Klarenbeek.

  5. 5.Willem Schoen.

  6. 6.Siets Noppert.

  7. 7.Steef Volkers.

  8. 8.Piet Waag.

 

Tot het volgende JOOP KORVER BILJARTTOERNOOI 2011.

Dit zal worden gehouden op   20-21-22 januari 2011.

Namens John Lion, Frans Schurer en Lieuwe Oosting, iedereen bedankt en tot volgend jaar.....

Wim Beekhuizen

                            

(bron: rond de spoorhalte, Oudesluis)